Окупанти вбили пенсіонерку в Куп'янську

Окупанти вбили пенсіонерку в Куп'янську

Російські війська знову обстріляли Купʼянськ на Харківщині, внаслідок чого загинула літня жінка, також пошкоджено житлові будинки.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура. 

Ввечері 18 жовтня війська рф здійснили черговий обстріл Купʼянська, внаслідок якого загинула 65-річна мирна мешканка. За даними слідства, жінка зазнала смертельних поранень, перебуваючи на вулиці під час атаки.

В результаті обстрілу також постраждали житлові будинки. Купʼянською окружною прокуратурою Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Нагадаємо, російські військові продовжують тероризувати мирне населення дронами. Внаслідок атак БпЛА у Херсоні двоє постраждалих.

Як писав “Ми-Україна” раніше, російська окупаційна армія здійснила авіаційну атаку на Шосткинську громаду на Сумщині. Загарбники використовували керовані авіабомби та дрони-камікадзе.

Головне