Окупанти цієї ночі скинули КАБ на пожежну частину на Харківщині: поранено рятувальника

Окупанти цієї ночі скинули КАБ на пожежну частину на Харківщині: поранено рятувальника

Військовослужбовці рф у ніч проти 18 березня поцілили авіаційної керованою бомбою по пожежній частині у с. Білий Колодязь, що у  Чугуївському районі Харківщини. Є поранений. 

Як поінформували у місцевій ОВА та Держслужбі з надзвичайних ситуацій, авіаційний удар був здійснений 17 березня о 23:30.

"У результаті удару пошкоджень зазнала будівля пожежної частини (вибито вікна, двері, ворота, пошкоджено дах і фасадну частину). Крім того, пошкоджено чотири пожежно-рятувальні автомобілі", - йдеться у повідомленні.

На мить удару у розташуванні пожежної частини перебувало 11 людей особового складу. Поранень зазнав лише один співробітник ДСНС, у нього діагностована легка травма руки. 

"Це 29-річний водій-рятувальник місцевого пожежно-рятувального підрозділу. Медична допомога йому була надана на місці, без госпіталізації", - інформують у відомстві. 

Нагадаємо, російське окупаційне військо у ніч з 17 на 18 березня здійснило черговий дроново-ракетний удар по Україні. Для завдання ураження ворог застосував дрони-камікадзе у кількості понад 20 одиниць та сім ракет різних типів. Дрони українські захисники неба збивали у повітряному просторі над дев'ятьма областями - Київській, Полтавській, Хмельницькій, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Вінницькій, Запорізькій та Рівненській. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, вдень 17 березня російські окупанти здійснили серію ударів по Миколаєву. Перший вибух у місті прогримів о 13:56, повторний - о 14:06. Ворог атакував обласний центр балістичним озброєнням. Внаслідок атаки постраждали вісім осіб, згодом один постраждалий помер у лікарні.

 

Головне