Окупанти тричі обстріляли Покровську громаду: пошкоджено будинки, лікарні та храми

Окупанти тричі обстріляли Покровську громаду: пошкоджено будинки, лікарні та храми

Окупанти, 20 жовтня, тричі атакували Покровську громаду Донецької області, завдавши шкоди житловим будинкам та медичним установам.

Про це повідомили у пресслужбі Покровської міської військової адміністрації.

У неділю, близько 4 ранку, відбувся обстріл села Новотроїцьке, внаслідок якого були пошкоджені медична установа, адміністративні та релігійні будівлі. О 06:00 під ударом знову опинилося селище Шевченко, де постраждали адміністративна будівля, магазин, навчальний заклад та будівля пошти. Також близько 6:10 відбувся влучання у приватну забудову в центральній частині Покровська, де було пошкоджено один житловий будинок. Постраждалих немає.

Крім того, в ніч з 18 на 19 жовтня ворожий обстріл району Динасового заводу призвів до пошкодження розподільчого газопроводу, продовольчого магазину та близько 10 приватних житлових будинків.

"Ситуація залишається складною, і ми робимо все можливе, щоб забезпечити безпеку жителів громади", — зазначили у пресслужбі Покровської міської військової адміністрації.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, унаслідок удару російських військ по енергетичному об'єкту на Сумщині без електропостачання залишилися понад 37 тисяч споживачів на Роменщині.

Головне