Окупанти скинули вибухівку з безпілотника на жительку Берислава, — ОВА

Окупанти скинули вибухівку з безпілотника на жительку Берислава, — ОВА

У Бериславі на Херсонщині внаслідок атаки постраждала місцева жителька, дрон, яким керували російські військові, здійснив напад на цивільну особу. Про це повідомила Херсонська ОВА.

Росіяни напали на 54-річну жінку, коли та знаходилася на подвірʼї власного будинку. Жінку доставили до лікарні з вибуховою травмою та контузією. Пораненій надають необхідну медичну допомогу.

"Росіяни атакували з безпілотника жительку Берислава. Окупаційні війська скинула вибухівку з дрона на 54-річну жінку, коли та знаходилася на подвірʼї власного будинку", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, служба безпеки України викрила агента ФСБ, який готував ракетний удар по станціях Укрзалізниці на Вінниччині. За її матеріалами злочинцю загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як писали "Ми-Україна" раніше, харківська обласна військова адміністрація надала інформацію щодо стану здоров'я осіб, які зазнали поранень під час атаки, що сталася 30 червня. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Головне