Окупанти скинули авіабомбу на Ізюмщину, серед поранених вагітна жінка та дитина

Окупанти скинули авіабомбу на Ізюмщину, серед поранених вагітна жінка та дитина

Окупаційна армія обстріляла село Піски-Радьківські Борівської СТГ на Ізюмщині, серед постраждалих вагітна жінка та дитина. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора.

За попередньою інформацією, війська рф вдарили по селу із застосуванням модифікованої авіабомби УМПБ Д-30. Унаслідок обстрілу пошкоджено понад 10 житлових будинків й автомобіль швидкої допомоги.

Поранень зазнали троє місцевих мешканців, серед яких 13-річний хлопчик та 58-річний чоловік та 32-річна вагітна жінка, у неї зафіксували акубаротравму. Всіх трьох постраждалих було ушпиталено.

Нагадаємо, за вказівкою "Укренерго", 17 червня по всій Україні знову діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії. Про це повідомила пресслужба компанії.  

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський стверджує, що під час Саміту миру країни визнали – має відбутися деокупація Запорізької атомної електростанції дипломатичним шляхом. Про це він повідомив після офіційної частини пресконференції журналістці "Ми-Україна" Олені Черняковій.

Головне