Окупанти протягом дня 20 разів обстріляли Нікопольський район: наслідки атаки

Окупанти протягом дня 20 разів обстріляли Нікопольський район: наслідки атаки

Армія російської федерації протягом дня атакує Нікопольський район Дніпропетровщини. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Внаслідок ворожої агресії пошкоджені приватні будинки, газогони, лінії електропередачі, комунальне підприємство.

"Зо два десятки атак від ранку - артилерією та дронами. Цілий день від ворожого терору потерпає Нікопольський район Дніпропетровщини - райцентр, Червоногригорівська, Мирівська, Покровська та Марганецька громади. Пошкоджені комунальне підприємство, АЗС, вісім приватних будинків, три господарські споруди й стільки ж гаражів. Понівечені авто, ЛЕП та газогони. Люди цілі”, - зазначив очільник ОВА.

Варто зауважити, що у Кривому Розі продовжують усувати наслідки нічного удару росіян.

“За уточненими даними, у місті пошкоджені 14 багатоповерхівок і понад пів сотні приватних будинків. 17-річного постраждалого перевели на амбулаторне лікування. Ще двоє поранених – досі в лікарні”, - додав Лисак.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські війська за минулу добу 20 вересня здійснили масовані обстріли населених пунктів Херсонського, Бериславського та Каховського районів. Обстріли велися з артилерії, мінометів, авіації та дронів.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.