Окупанти продовжують воювати з книгами: зранку ворог знищив дитячу бібліотеку Херсона

Окупанти продовжують воювати з книгами: зранку ворог знищив дитячу бібліотеку Херсона

Російське окупаційне військо продовжує щодня завдавати вогневого ураження по Херсону та області. Вранці у п'ятницю, 24 листопада, ворожими снарядами була зруйнована Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки.

Світлини з місця подій показав заступник голови місцевої ОВА Володимир Клюцевський.

"Не припиню злитися на нікчемність рішень військових ерефії, які нищать дитячі заклади. Зранку дитяча бібліотека. Все. Після Гончарівки це вже перебір", - написав він.

В цілому за минулу добу армія рф відкривала вогонь по території Херсонщини майже 120 разів. По мирних містах, селищах та селах прилетіло 638 ворожих снарядів. Агресор гатив з артилерії, танків. мінометів, а також застосовував для здійснення атак авіацію та дрони.

Херсон пережив "прильоти" більш як 90 снарядів, окупанти цілили по житловій забудові. 

За минулу добу росіяни вбили в області троє осіб, що 11 - отримали ушкодження, серед них двоє неповнолітніх. Хлопчик 15 років та його 11-річна сестра перебувають зараз на лікуванні у медзакладі. 

Нагадаємо, на Харківщині через ворожі удари пошкоджено дах адмінбудівлі і житлові будинки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ніч на 24 листопада ворог знову здійснив спробу атакувати Україну дронами-камікадзе. Українські захисники ліквідували три повітряні загрози. 

 

 

 

 

Головне