Окупанти продовжують тероризувати Харківщину: наслідки атак

Окупанти продовжують тероризувати Харківщину: наслідки атак

За добу окупанти завдали численних ударів по цивільній інфраструктурі та населених пунктах Харківської області. Є жертви та руйнування.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

27 серпня на Ізюмщині внаслідок обстрілів пошкоджено чотири приватні будинки та легковий автомобіль у селі Богуславка. У Куп'янському районі внаслідок ударів спалахнули трава та господарча споруда. 

Напередодні, 26 серпня, обстріл по Андріївці, завданий “Іскандером”, призвів до пошкодження будівель, трьох автомобілів, та поранення чотирьох людей. В селі Копанка Ізюмського району внаслідок удару по інфраструктурному об'єкту загинув 41-річний чоловік, ще один чоловік отримав поранення.

Того ж дня, внаслідок обстрілів постраждали інші райони області, зокрема Золочівська та Красноградська громади, де були пошкоджені приватні будинки та інфраструктура.

Російські війська також здійснюють наступальні дії на Харківському та Куп’янському напрямках. У районі Вовчанська відбулося три бойових зіткнення, а на Куп'янщині зафіксовано 16 атак, які українські Сили оборони змогли відбити.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російське окупаційне військо завдало ракетного удару по готелю у Кривому Розі в ніч проти 27 серпня. У результаті обстрілу двоє людей загинули, ще п'ятеро отримали поранення.

Головне