Окупанти продовжують штурмувати українські позиції: 81 бойове зіткнення з початку доби

Окупанти продовжують штурмувати українські позиції: 81 бойове зіткнення з початку доби

Російські війська продовжують активні бойові дії на всіх напрямках фронту. Від початку доби відбулося 81 бойове зіткнення з українськими захисниками.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ

На Сумщині ворог завдав три авіаудари, скинувши п’ять КАБів по Голишівському, Басівці та Юнаківці. 

У Харківській області відбулося два боєзіткнення поблизу Вовчанська та Липців, триває один бій.

На Куп’янському напрямку російські сили здійснили дев’ять наступальних операцій, зокрема в районі Глушківки, Стельмахівки та Синьківки. П’ять атак продовжуються.

Лиманський напрямок зазнав 11 бойових зіткнень, з яких один бій все ще триває. У Краматорському напрямку відзначено вісім боїв, з яких три продовжуються.

На Сіверському напрямку українські захисники відбили ворожий штурм біля Верхньокам'янського. Торецький напрямок пережив 15 атак, з яких 14 були успішно відбиті, а два авіаудари були нанесені по Дачному та Дружбі.

На Покровському напрямку російські війська здійснили 24 штурмові операції в районах Воздвиженки, Калинового, Миролюбівки та інших населених пунктів. Сили оборони відбили 19 з них, п’ять атак продовжуються.

Курахівський напрямок зазнав шести безрезультатних атак, Времівський – чотирьох, з одного з яких тривають бої. На Гуляйпільському та Оріхівському напрямках росіяни завдали два авіаудари по Долинці та Кам'янському.

На Придніпровському напрямку українські сили відбили один штурм. На інших фронтових ділянках без особових змін.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у Покровську станом на 18 серпня залишаються майже 60 тисяч людей, поділився очільник Покровської міської військової адміністрації.

Головне