Окупанти продовжують обстрілювати Херсонщину: під удар потрапила церква

Окупанти продовжують обстрілювати Херсонщину: під удар потрапила церква

Російське окупаційне військо кілька годин поспіль обстрілювало Херсон, внаслідок чого загинули дві людини. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"російська армія кілька годин безперервно обстрілювала житлові квартали Херсона. Били по одному з ринків та житлових будинках. Сьогодні рашисти обірвали життя двох херсонців. Мої співчуття родинам…" - зазначив голова ОВА.

Також він повідомив, що під час ворожих ударів ще дві людини отримали поранення. Нині вони перебувають у лікарні, де їм медики надають всю необхідну допомогу.

Крім того у пресслужбі Херсонської ОВА додали, що один з ударів окупантів було завдано по церкві у селі Садове.

"Російська армія обстріляла церкву у селі Садове. Постраждав 73-річний чоловік. У нього діагностували вибухову травму та уламкове поранення черева. Потерпілого шпиталізували. Зараз йому надається медична допомога", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", Збройним силам України вдалося знищити під Маріуполем недобудований залізничний міст окупантів. Крім мосту українські захисники знищили цистерни з паливом ворога та інженерний транспорт росіян.

Головне