Окупанти продовжують обстрілювати Херсонщину: є поранені

Окупанти продовжують обстрілювати Херсонщину: є поранені

Російська армія продовжує обстрілювати Херсонщину, завдавши ударів по населених пунктах Бериславського району. Внаслідок нічних авіаударів одна особа отримала поранення, а вранці в Херсоні зафіксовано ще кілька випадків травмування.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.  

В ніч на 15 вересня окупанти вдарили з авіації по населеним пунктам Бериславського району. Внаслідок атаки 72-річна жінка отримала вибухову травму, а також поранення обличчя, шиї, надпліччя та руки. Її госпіталізували, і лікарі оцінюють її стан як середньої тяжкості.

Вранці в Херсоні російські війська атакували з безпілотника, внаслідок чого двоє чоловіків віком 62 та 65 років звернулися по медичну допомогу з вибуховими травмами та уламковими пораненнями. Лікарі обстежують постраждалих та надають їм необхідну допомогу.

Крім того, до лікарні звернулась 22-річна жінка, яка отримала вибухову травму, контузію та уламкове поранення ноги. Постраждалій надали допомогу та призначили амбулаторне лікування.

Як писали “Ми-Україна” раніше, впродовж останньої доби російські війська атакували 11 населених пунктів Запорізької області, завдавши 275 ударів.

Головне