Окупанти продовжують обстріли Харківщини: є загиблі

Окупанти продовжують обстріли Харківщини: є загиблі

На Харківщині протягом 4 жовтня росіяни завдали численних ударів, зокрема по Харкову та Ізюмському району. Внаслідок атак двоє мирних жителів загинули.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

У Шевченківському районі Харкова о 17:05 через влучання керованої авіабомби (КАБ) горіла лісова підстилка на площі 50 кв. м. У селі Руська Лозова о 17:00 також зафіксоване влучання КАБ у поле поблизу траси “Харків-Бєлгород”. 

У Куп’янську о 16:35 пошкоджено автомобіль через атаку FPV-дрона, поранено 37-річного чоловіка. У Ізюмському районі обстріли призвели до загибелі 55-річного та 35-річного чоловіків. Сили оборони продовжують відбивати штурмові дії ворога на Харківському напрямку відбулось чотири бойових зітнення, а на Куп’янському кількість атак зросла до 22.

Нагадаємо, Сили оборони України у ніч на 5 жовтня збили три ворожі безпілотники під час атаки російських окупантів у повітряному просторі Одеської області.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські військові, 4 жовтня, здійснили обстріли Миколаївської області, влучивши в об’єкт інфраструктури.

Головне