Окупанти продовжують гатити по Херсонщині: знову є загиблі та постраждалі

Окупанти продовжують гатити по Херсонщині: знову є загиблі та постраждалі

Російське окупаційне військо весь день інтенсивно обстрілює Херсонщину. Протягом дня окупанти вже поранили та вбили кілька мирних жителів, повідомляють у Херсонській обласній військовій адміністрації.

Так, у селі Ромашкове Білозерської громади росіяни пошкодили приватні будинки, господарчі споруди, а також автомобіль. У поселенні зафіксовано кілька пожеж.

"Постраждала 81-річна місцева жителька. У неї - вибухова травма та контузія. Потерпілій надали меддопомогу на місці", - зазначили у відомстві.

Водночас голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що окупанти били також по Бериславу та Херсону.

У Бериславі, за словами Прокудіна, троє постраждалих: у 60-річної жінки та її 62-річного чоловіка вибухові травми та поранення голови, та вибухова травма і поранення руки у 54-річного чоловіка. У Херсоні ж внаслідок ворожого обстрілу загинув мирний житель.

"Окупанти вбили ще одного херсонця… У Дніпровському районі під удар ворога потрапила цивільна автівка. На жаль, від отриманих поранень загинув 65-річний водій. Співчуття близьким загиблого…" - зазначив Олександр Прокудін.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські загарбники вдарили ракетами "Онікс" по Одеському і Білгород-Дністровському районах. Снаряди противника поцілили по сільськогосподарських площах і агропідприємству. Зруйновано порожнє приміщення для утримання худоби та заготівлі сіна.

Головне