Окупанти посилили наступи та штурми на Таврійському напрямку

Окупанти посилили наступи та штурми на Таврійському напрямку

Українські захисники ліквідували на Таврійському напрямку 480 окупантів та знищили 23 одиниці військової техніки. Про це повідомили у Об'єднаному пресцентрі Сил оборони Таврійського напрямку.

Згідно з оприлюдненими даними, окупанти за добу здійснили на цьому напрямку 624 артилерійські обстріли.

"Загалом в операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія ворог завдав 10 авіаційних ударів, 4 ракетних удари, провів 50 бойових зіткнень та здійснив 624 артобстріли", - йдеться у повідомленні.

Також у ОСУВ Таврія додали, що окупанти збільшили кількість наступальних та штурмових дій на напрямку.

"Сили оборони протягом минулої доби відбили 6 атак в районах населених пунктів Новобахмутівка, Степове, Авдіївка та ще 10 атак біля Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати ворога неподалік Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, де відбито 25 атак", - йдеться у повідомленні.

Крім того зазначається, що росіяни втратили протягом доби на Таврійському напрямку два танки, сім ББМ, шість артсистем, п'ять автомобілів та три одиниці спеціальної техніки. 

"Сили оборони України знищили 2 склади боєприпасів противника. Нейтралізовано або знищено 161 БпЛА різних типів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", протягом 25 січня сукупні втрати армії рф у війні проти України збільшились ще на 990 осіб. Сили оборони України також знищили вісім танків, 16 бойових броньованих машин, півтора десятка артилерійських систем та 20 одиниць автомобільної техніки. 

Головне