Окупанти переселяють працівників "держустанов" вглиб Херсонщини

Окупанти переселяють працівників

Голова пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков вважає, що російські окупанти переселяють працівників "держустанов" вглиб Херсонщини, бо бояться наступу ЗСУ. 

Відомо, що росіяни почали проводити евакуацію працівників пенсійного фонду й інших "державних установ" вглиб Херсонщини та роздавати їм там помешкання тих українців, які втекли з-під окупації. Толоконніков зазначає, що таким чином вони рятуються від майбутнього заходу ЗСУ.

"В принципі ця агресія зараз, збільшення кількості авіабомб, обстріли, у тому числі є випадки, коли ці авіабомби попадають на лівий берег - вони дуже переживають і бояться, що дуже скоро наші ЗСУ захоплять їхні якісь документи й заклади, які вони з колаборантами облаштували", - сказав він.

Однак, голова пресофісу Херсонської ОВА додав, що окупанти не всіх евакуюють з населення, але всі "держустанови", бо в них не вистачає людей для того, щоб щось працювало.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сили оборони України за минулу добу, 30 жовтня, знищили ще 870 окупантів. Загалом за час повномасштабного вторгнення росія втратила на війні проти України приблизно 300 810 солдатів. За добу окупанти втратили в Україні 37 одиниць техніки.

Головне