Росіяни обстріляли центр Херсона: загинули двоє мирних жителів

Росіяни обстріляли центр Херсона: загинули двоє мирних жителів

Російські окупанти вдарили по центру Херсона та вбили двох мирних жителів. Про це повідомив голова Офісу президента України Андрій Єрмак у себе в Telegram.

"Росіяни знову вдарили по Херсону, вбили цивільних. Попередньо відомо про загибель двох осіб та одного пораненого", - зазначив голова ОПУ.

Разом з тим він додав, що росіяни це терористи.

Обстріл Херсона стався близько 09:00, про що повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. За його словами, окупанти били по центру міста.

"Російська армія обстрілює центр Херсона", - коротко зазначив голова ОВА.

Згодом він додав: "З самого ранку російська армія безжально вкрила вогнем центр Херсона. На цьому місці окупанти вбили двох людей. Лікарям, які оперативно прибули на місце події, залишилося лише констатувати смерть херсонців. 59-річний чоловік – травмований. Каретою "швидкої" його шпиталізували для надання меддопомоги".

Крім того Прокудін зазначив, що протягом минулої доби окупанти 89 разів обстріляли Херсонщину та випустили по території області 490 снарядів. внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула та п’ятеро дістали поранення.

Як повідомляли "Ми-Україна", росія вночі випустила шість ракет по Донеччині та Херсонщині. Водночас ППО збила 10 ворожих дронів

Головне