Окупанти обстріляли Торецьк і Українськ: є загиблі та поранені

Окупанти обстріляли Торецьк і Українськ: є загиблі та поранені

Внаслідок артилерійських обстрілів російських військ 12 серпня в містах Торецьк та Українськ на Донеччині загинули двоє цивільних, ще троє отримали поранення.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура. 

12 серпня, близько 10:00, окупанти обстріляли з артилерії Торецьк. Внаслідок обстрілу двоє місцевих мешканців, які саме йшли до джерела за водою, отримали осколкові поранення. Жінку 50 років та чоловіка 56 років доставили до лікарні.

Того ж дня, близько опівдня, під ворожий вогонь потрапив і Українськ. Артилерійські снаряди влучили у житловий район, внаслідок чого загинули двоє жінок 58 та 61 років, які на момент обстрілу перебували на вулиці. Ще один місцевий житель, 44-річний чоловік, отримав мінно-вибухову травму і поранення грудної клітини, його госпіталізували.

В обох населених пунктах внаслідок обстрілів пошкоджено приватні та багатоквартирні житлові будинки. Досудове розслідування ведеться під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури за фактами порушення законів та звичаїв війни відповідно до ст. 438 Кримінального кодексу України.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські окупанти атакували цивільний автомобіль у Білозерській громаді на Херсонщині, скинувши вибухівку з дрона. Внаслідок атаки двоє постраждалих.

Головне