Окупанти обстріляли прикордоння Сумщини: зафіксовано 50 вибухів

Окупанти обстріляли прикордоння Сумщини: зафіксовано 50 вибухів

Вночі та зранку 13 жовтня російські війська здійснили 11 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Унаслідок цих атак пролунало 50 вибухів.

Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація.

"Вночі та зранку росіяни здійснили 11 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 50 вибухів", – йдеться у повідомленні.

  • Шалигинська громада: здійснено пуски КАБ (3 вибухи).
  • Білопільська громада: зафіксовано пуски КАБ (3 вибухи).
  • Миропільська громада: ворог вдарив з РСЗВ (40 вибухів).
  • Глухівська громада: завдано атаку КАБ (4 вибухи).

 

Сумська область залишається однією з найбільш вразливих прикордонних територій України, що постійно зазнає обстрілів з боку російських військових.

Нагадаємо, за минулу добу російські війська здійснили 329 ударів по 13 населених пунктах Запоріжчини, через атаки постраждало четверо мирних жителів.

Окупанти здійснили сім авіаударів по Запоріжжю, Малій Токмачці та Новодарівці, 170 атак безпілотниками по десяти населених пунктах, 19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню та 133 артилерійські обстріли.

Військова адміністрація закликає мешканців дотримуватися правил безпеки та, за можливості, залишатися в укриттях під час повітряних тривог.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти в ніч проти 12 жовтня завдали авіаційних ударів по Запоріжжю. Кількість постраждалих внаслідок авіаударів зросла до чотирьох осіб.

Головне