Окупанти обстріляли прикордоння Чернігівщини – постраждала родина

Окупанти обстріляли прикордоння Чернігівщини – постраждала родина

Російські окупаційні війська зранку в суботу, 2 грудня, обстріляли прикордоння Чернігівської області. Внаслідок цього постраждала родина.

Про це повідомив керівник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус у своєму Telegram-каналі. За його словами, зранку загарбники атакували Семенівську громаду Чернігівщини. Травмовані були цивільні люди.

"Постраждала родина з 4-річною дитиною. Чоловік зазнав осколкових поранень, йому надали допомогу у місцевій лікарні. Його дочку перевозять до обласної лікарні, де її чекає операція. 4-річний онук на щастя, не постраждав", - розповів очільник ОВА.

Як стало відомо, родина прибула на вихідні провідати свою родичку в прикордонне село. Після приїзду вони одразу потрапили під російський вогонь. Це сталось у момент, коли сім'я вийшла з будинку на вулицю.

Місцеві поліцейські надали допомогу в евакуації постраждалих цивільних з прикордонного населеного пункту.

Нагадаємо, місто Херсон також було обстріляне російськими військами із тимчасово окупованого лівого берега в ніч на 2 грудня. Це спричинило пошкодження медичного закладу. Окупанти відкрили вогонь по Дніпровському району приблизно о 1:00 ночі. Сторож, який перебував на чергуванні під час обстрілу, залишився неушкодженим.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, війська рф вранці, 2 грудня, здійснили ракетні удари по Дніпровському району міста Дніпро. Наразі немає даних про постраждалих чи загиблих. Рятувальники в даний момент оглядають місце ракетних ударів для уточнення наслідків.

Головне