Окупанти обстріляли Покровск: є поранені та 25 будинків пошкоджено

Окупанти обстріляли Покровск: є поранені та 25 будинків пошкоджено

Російські окупанти вчинили черговий воєнний злочин, обстрілявши Покровськ. Внаслідок атаки поранень зазнали четверо людей, пошкоджено 25 приватних будинків, газопровід та цех.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Атаку здійснено трьома керованими авіабомбами «УМПБ Д-30 СН». На місцях влучань працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та парамедики. Нарядами на місці обстрілу керував начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області Руслан Осипенко.

Внаслідок обстрілу було пошкоджено 25 приватних будинків та четверо людей зазнали поранень, серед них два чоловіка 40 і 58 років та дві жінки 18 і 52 років. Парамедики поліції надали їм допомогу та доставили до лікарні.

Окрім житлових будинків, пошкоджено газопровід та цех.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни). Зібрані поліцією докази будуть передані до Головного слідчого управління СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Мирнограді після обстрілу російських окупантів під завалами опинився кіт, який напередодні врятував життя своїй господарці. 17 липня працівники ДСНС дістали його з-під завалів.

Головне