Окупанти обстріляли одну з міських лікарень у Херсоні: що відомо

Окупанти обстріляли одну з міських лікарень у Херсоні: що відомо

Російські загарбники у середу, 24 січня, атакували Новоберислав і Херсон, в результаті під ворожий удар потрапив медичний заклад обласного центру. Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, внаслідок обстрілу лікарні двоє співробітників отримали поранення. Також постраждала 60-річна жінка, фахівці діагностували в неї вибухову травму і поранення ноги. Наразі місцева жителька знаходиться в медичному закладі, під наглядом лікарів. 

Відомо, що по Новобериславу армія російської федерації вдарила з авіації.

"Постраждало подружжя. У 58-річної жінки - вибухова травма, осколкові поранення руки та обличчя. У її чоловіка, 59 років, теж діагностували вибухову травму і контузію", - зазначив Прокудін.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо продовжує обстрілювати Херсон та інші населені пункти в області. Так, протягом минулої доби росіяни випустили по Херсонщині 453 снаряди.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські війська з артилерії вдарили по Станіславу, що на Херсонщині, було влучання у житлові будинки, внаслідок чого поранена людина. Поранення отримала 69-річна жінка, її госпіталізували до лікарні.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.