Окупанти обстріляли місто на Сумщині, є поранений

Окупанти обстріляли місто на Сумщині, є поранений

Окупаційні війська обстріляли з міномета місто Середина-Буда Шосткинського району Сумської області. Про це повідомила Сумська обласна прокуратура.

Внаслідок обстрілу є пораненний місцевий мешканець 48 років.

Унаслідок обстрілу пошкоджено лінію електропередачі, уламками посічено фасади приватних будинкі.

Нагадаємо, за рік на Харківщині відбудували вісім мостів, які зруйнували росіяни. Про повідомив директор ДП "Дороги Харківщини" Ігор Турченко.

Окупанти на Харківщині повністю зруйнували 25 мостів та пошкодили ще п'ять. Повністю відновили п'ять, а на 14 мостах облаштували тимчасові проїзди. Ще п'ять мостів не ремонтують бо вони розташовані на територіях де активно ведуться бойові дії.

"На виконання цих робіт передбачена субвенція з державного бюджету, з урахуванням залишків попередніх років, у розмірі 167,9 мільйона гривень", - поінформував Турченко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська армія зараз зосереджена на накопиченні ракет, щоб вже з настанням холодів завдавати ураження українській енергосистемі. Про це під час німецько-української конференції муніципальних партнерств заявив президент Володимир Зеленський. 

"росія зараз накопичує ракети для ударів по енергетиці України, як це було торік. Німеччина вже потужно допомагає нам із системами ППО та іншими засобами фізичної оборони країни", - сказав він. 

Головне