Окупанти обстріляли Херсонщину: загинув 36-річний поліцейський

Окупанти обстріляли Херсонщину: загинув 36-річний поліцейський

Російські війська завдали чергових ударів по населеним пунктам Бериславського та Херсонського районів Херсонської області. Внаслідок обстрілів загинув поліцейський, ще троє мирних мешканців отримали поранення.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Олександр Чехун 36-річний інспектор сектору реагування патрульної поліції загинув під час несення служби на блокпосту в Херсонському районі внаслідок атаки ворожого дрона. 

Свою службу він розпочав в 2007 році у Державній автомобільній інспекції УМВС України в Херсоньскій областію. Він служив у різних підрозділах, включаючи батальйон патрульної служби міліції особливого призначення “Херсон” та батальйон поліції особливого призначення.

У правоохоронця залишились батьки, дружина-поліцейська та 12-річна донька.

В поліції додали, що під вогнем окупантів опинилися: Херсон, Антонівка, Придніпровське, Велетенське, Понятівка, Білозерка, Кизомис, Берислав, Михайлівка, Новоолександрівка, Ольгівка, Гаврилівка, Нововоронцовка

Внаслідок ударів пошкоджено один багатоповерховий будинок, чотири приватні будинки та чотири господарські споруди.

В Антонівці внаслідок артилерійського удару по житловому будинку постраждали двоє людей: 52-річний чоловік з уламковим пораненням руки та 25-річна жінка з контузією, черепно-мозковою травмою та саднами. Обох потерпілих госпіталізовано.

У Велетенському через артилерійський обстріл 49-річного чоловіка з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням грудної клітини доставлено до лікарні. Також внаслідок атаки з безпілотника FPV пошкоджено один приватний будинок та дві господарські споруди.

У Херсоні внаслідок ворожого удару з артилерії постраждали квартири мешканців багатоповерхового будинку в Дніпровському районі. Вибухи також лунали у прибережній зоні Корабельного району.

В Кизомисі, Понятівці та Ольгівці артилерійськими обстрілами пошкоджено приватні будинки та господарські споруди.

Всі служби оперативно долучалися до ліквідації наслідків ворожих атак. Поліція наразі збирає докази воєнних злочинів російських окупантів.

Тільки за 21 червня, поліція Херсонщини зафіксувала 13 обстрілів населених пунктів та 2 підриви на вибухових пристроях.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія рф за добу 21 червня 384 рази відкривала вогонь по населених пунктах Запорізької області. Під ударами опинились 13 міст та сіл регіону.

Головне