Окупанти обстріляли Херсонщину 39 разів за добу – є жертва та постраждалі

Окупанти обстріляли Херсонщину 39 разів за добу – є жертва та постраждалі

Окупанти сьогодні атакували Херсон, внаслідок чого загинув чоловік, ще двоє місцевих жителів постраждали. Регіон обстріляли 39 разів. Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Регіон атакували з артилерії, мінометів, РСЗВ, танків та БпЛА. По Херсону ворог спрямував 21 снаряд, повідомили в ОВА.

Поцілили у житлові квартали населених пунктів області, навчальний заклад та типографію у Херсоні, медичну установу у Херсонському районі. Одна людина загинула, ще вісім – поранено.

За даними міськради, упродовж доби окупанти дев'ять разів обстріляли Херсонську громаду, використавши 43 снаряди. Влучення зафіксовані в Херсоні та Придніпровському, а також вночі – в Антонівці.

Нагадаємо, внаслідок нічного обстрілу кілька ракет влучили по Краматорську і Слов'янську Донецької області, унаслідок чого загинули щонайменше дві людей. Також сталося влучання "шахедів" в інфраструктурний об'єкт на Полтавщині.  Про це повідомили  Повітряні сили.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська найбільше атакували на Мар'їнському, Авдіївському та Бахмутському напрямках. Там Сили оборони ліквідували ще 1080 окупантів. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Головне