Окупанти обстріляли Харківщину, є постраждалий (фото)

Окупанти обстріляли Харківщину, є постраждалий (фото)

Російські загарбники у неділю, 13 жовтня, атакували FPV-дроном Купʼянськ Харківської області, в результаті постраждав 56-річний житель. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

Крім того, ворог здійснив обстріл селища Борова Ізюмського району. Внаслідок російської агресії пошкоджено приватні домоволодіння, багатоквартирні будинки, адміністративні будівлі, а також магазини.

Відомо, що окупанти обстріляли населений пункт з РСЗВ "Смерч".

"Війська рф сьогодні вчергове обстріляли Харківщину: мирний мешканець дістав поранень. За процесуального керівництва Купʼянської та Ізюмської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська ростріляли девʼять українських військових в Курській області російської федерації.

Як писав "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації у неділю, 13 жовтня, обстріляла авіаційними бомбами місто Глухів, що на Сумщині.

Головне