Окупанти нанесли удар по пожежній частині у Костянтинівці, - ДСНС

Окупанти нанесли удар по пожежній частині у Костянтинівці, - ДСНС

Російські окупанти 11 жовтня завдали авіаудару по пожежно-рятувальній частині в місті Костянтинівка, що на Донеччині. Внаслідок обстрілу майже всі вікна та двері будівлі були вибиті, а покрівля і ворота гаража отримали серйозні пошкодження.

Про це повідомили у ДСНС України.

На момент нападу весь особовий склад перебував в укритті, тому не постраждав. Влада зазначає, що цей терористичний акт спрямований на знищення можливості надання допомоги мирному населенню під час надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, російські окупанти в ніч проти 12 жовтня завдали авіаційних ударів по Запоріжжю. Кількість постраждалих внаслідок авіаударів зросла до чотирьох осіб. Усім постраждалим надали медичну допомогу, проте вони відмовилися від госпіталізації. Загалом зафіксовано пошкодження 26 приватних і трьох багатоквартирних будинків. 

"Нанесені ранішні удари росіян по місту завдали шкоди в Шевченківському, Олександрівському та Вознесенівському районах Запоріжжя", - заявив голова обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Як писав "Ми-Україна" раніше, понад 7 000 абонентів залишилися без електропостачання у п'яти областях України через ворожі обстріли та погоду.

Головне