Окупанти накрили Нікопольщину "Ураганами" та "Градами": які наслідки

Окупанти накрили Нікопольщину

Російські війська влаштували терор на Нікопольщині. Окупанти обстрілювали регіон протягом усього дня з "Градів" та "Ураганів".

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак 21 жовтня.

Агресор неодноразово вдавався до артилерійських атак, активно використовував дрони-камікадзе та скидав боєприпаси з безпілотників.

За його словами, обстріли велися по райцентру, а також по Марганецькій, Червоногригорівській і Мирівській громадам.

"Постраждав 48-річний чоловік. Він отримав осколкове поранення ноги. Чоловікові надали необхідну медичну допомогу, лікуватиметься амбулаторно", - написав Лисак.

Крім того, два приватні будинки були повністю знищені, а ще 66 - серйозно пошкоджені. В одній із осель сталася пожежа, її ліквідували. Також зруйновано сім господарських споруд, понад 40 об'єктів отримали ушкодження. Ушкодження отримала вантажівка, також зруйновані інфраструктура, вісім ліній електропередач і газогін.

Він додав, що за оновленими даними, в Кривому Розі медичну допомогу отримали шестеро людей, серед яких і 41-річна жінка, яка відновлюватиметься вдома. Варто додати, що через подвійний удар рф балістикою по місту постраждав поліцейський.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, росіяни розстріляли двох полонених ЗСУ поблизу Селидового, Офіс генерального прокурора розпочав розслідування.

Головне