Окупанти наближаються до Покровська: у місті залишаються 59 тисяч мешканців

Окупанти наближаються до Покровська: у місті залишаються 59 тисяч мешканців

У Покровську станом на 18 серпня залишаються майже 60 тисяч людей, поділився очільник Покровської міської військової адміністрації. Про це повідомив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Відстань до позицій окупантів скоротилася до 11 кілометрів. У місті залишаються понад 59 тисяч людей (до повномасштабної тут проживало близько 86 тисяч осіб).

"Місто готується, як і вся решта Донецької області. У нас у Донецькій області за кожним містом закріплений підрозділ, бойова бригада. Розроблені плани оборони міста", - повідомив начальник МВФ Сергій Добряк.

За його словами, окупанти можуть спробувати захопити Покровськ, щоб покращити свої логістичні можливості.

Раніше за місяць евакуйовувалось з міста 450-500 жителів, а за останній тиждень - майже 1800. За його словами, у Покровську залишаються зараз 59 тисяч 980 жителів. 

Нагадаємо, у Сумах пройшли 320 російських військових, яких взяли у полон Сили оборони України під час операції у Курській області, з них 80% — строковики. Про це повідомляє видання The New York Times.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Генеральному штабі Збройних сил України підтвердили удар по комбінату "Кавказ" у Ростовській області рф.

В Генштабі наголосили - уражений об'єкт використовується російськими окупантами для ведення бойових дії в Україні.

Головне