Окупанти на ТОТ перед виборами посилили тиск на цивільне населення, - Наталя Гуменюк

Окупанти на ТОТ перед виборами посилили тиск на цивільне населення, - Наталя Гуменюк

Окупанти на ТОТ перед виборами посилили тиск на цивільне населення. Про це повідомила Керівниця пресцентру ОК "Південь"  Наталя Гуменюк в ефірі "Ми-Україна".

"Ворог посилив присутність правоохоронних структур… Ворог намагається вишукувати людей, які лояльні до України та "переконувати" перейти на бік рф. Крім того, окупанти дозволяють голосувати за документами України на псевдовиборах. Тиск на цивільне населення посилюється: росіяни шантажують соцвиплатами, доступом до медицини", - зазначила керівниця пресцентру ОК "Південь".

Ворог намагається вишукувати людей, що лояльно налаштовані до України та переконують їх переходити на громадянство рф.

Окупанти "наситити" регіон "завозними" працівниками задля виборчого процесу.

Нагадаємо, ДРГ росіян намагалася прорватися до Антонівського мосту на Херсонщині. Про це повідомила Наталя Гуменюк в ефірі "Ми-Україна".

Керівниця пресцентру ОК "Південь" зазначила, що такі рейди ворогу не по силах. Росіяни маневрують на човнах серед островів у гирлі Дніпра, але щоденно ці угруповання знищуються. Так, за минулу добу у росіян мінус 4 човни.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Магаданській області рф розбився вертоліт, на борту якого перебували близько 20 вахтовиків. Про це пишуть російські ЗМІ.

Головне