Окупанти мобілізували до своєї армії 250 студентів у Луганську

Окупанти мобілізували до своєї армії 250 студентів у Луганську

У тимчасово окупованому Луганську загарбники мобілізували до своєї армії 250 студентів університету Даля. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

Після так званих виборів у "ЛНР" окупанти неодноразово звітували про виконання доручення Кремля щодо демобілізації студентів.

"Стало відомо про аналогічну ситуацію в Луганську - 250 студентів ЛГУ ім. В Далія взяли академічні відпустки й відправилися на війну", - повідомили в адміністрації.

Також шахти захоплює російське підприємство з уставним фондом в тисячу доларів, у Невському зафіксували руйнування ще двох будинків.

"Ці два приватні домогосподарства зазнали руйнації під час січневих авіаційних ударів. Тоді росіяни за декілька днів знищили близько півтора десятка домогосподарств селян. Втім, люди там ще залишаються. Невське наразі – найбільш заселений населений пункт із деокупованих на Луганщині. Вчора туди також привезли хліб", – повідомив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 1 лютого загальні втрати ворога у війні проти України збільшились ще понад 800 бійців. Сили оборони України також знищили дев'ять танків, майже два десятки бойових броньованих машин, 46 артилерійських систем та ракетний катер.

Таким чином від початку повномасштабної агресії росії ворог втратив понад 387 тис. військовослужбовців.

Як писали "Ми-Україна" раніше, уночі росіяни запустили по Україні 24 БпЛА типу Shahed-136/131. Сили оборони збили 11 дронів. Про це повідомили у відомості.

Сили ППО працювали у межах Дніпропетровської, Херсонської, Кіровоградської та Харківської областей.

 

Головне