Окупанти ховають літаки на аеродромах, побоюючись атак ЗСУ, - британська розвідка

Окупанти ховають літаки на аеродромах, побоюючись атак ЗСУ, - британська розвідка

Українські військові все частіше відкривають вогонь по території окупантів, застосовуючи різні види зброї. Це змушує російських військових придумувати різноманітні методи маскування та обману, щоб захистити свої літаки на авіабазах.

Цю інформацію оприлюднило Міністерство оборони Великої Британії в Twitter.

У зведенні відомства зазначається, що на аеродромі Кіровське в окупованому Криму на бетоні зображено винищувач, щоб приховати його від розвідувальних дронів та супутникових засобів збору інформації.

Подібні заходи також були зафіксовані щонайменше на ще 12 російських авіабазах, що свідчить про стурбованість росії через можливі удари з боку України та її намагання приховати свою реальну зброю.

У британській розвідці зауважили, що російські гелікоптери часто використовують зображення винищувачів для посадки, цим самим намагаючись повністю перехитрити розвідувальні засоби.

Це також розкриває реальну кількість літаків на цих авіабазах або їхню кількість, яку Росія, ймовірно, намагається приховати від розвідки України.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як повідомляв "Ми-Укаїна" раніше, ДБР викрило факти корупційних дій у Держпродспоживслужбі Одеської та Запорізької областей, де посадовці регулярно отримували великі суми грошей від експортерів через створену ними корупційну схему.

Головне