Окупанти готуються наповнювати свої "добровольчі батальйони" на ТОТ місцевими мешканцями

Окупанти готуються наповнювати свої

Окупанти готують план з примусового наповнення своїх “добровольчих батальйонів” на ТОТ місцевими мешканцями. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У 2022 році кремль оголосив про створення на Запоріжжі та Херсонщині двох "добробатів" – це мало "легалізувати" вторгнення, адже батальйони мали символізувати готовність мешканців ТОТ воювати за рф. Проте тоді набрати добровольців не вдалось.

Тепер кремль поставив задачу місцевим гауляйтерам збільшити кількість місцевих в угрупованнях хоча б до 10%, і так звані "військкомати"мають сформувати списки "кандидатів".

"Набрати добровольців, навіть за високі як для регіону оплати, не вдалось. Навіть в офіційних заходах москва ховає обличчя терористів, аби не вдалось встановити їх походження з рф", — продовжують у ЦНС.

Нагадаємо, віцепрезидент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс повідомив, що розмір наступного після квітня траншу макрофінансової допомоги для України може складати 1,9 мільярдів євро. Про це він повідомив у спілкуванні зі ЗМІ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Бериславській районі Херсонської області тракторист підірвався на російській міні. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Головне