Окупанти готуються до штурму в районі агрегатного заводу у Вовчанську, - ОТУ "Харків"

Окупанти готуються до штурму в районі агрегатного заводу у Вовчанську, - ОТУ

За даними оперативно-тактичного угруповання військ "Харків", російські сили готують наступальні операції у Вовчанську. Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання військ "Харків".

Їхні плани, як повідомляється, зосереджені на двох ключових зонах міста: районі багатоповерхової забудови та території агрегатного заводу.

Для посилення свого наступального потенціалу окупанти здійснили ряд підготовчих заходів. Зокрема, вони залучили додаткові сили – підрозділ "Шторм" зі складу 153-го танкового полку, який входить до 47-ї танкової дивізії. Крім того, противник провів логістичні операції для забезпечення майбутнього штурму.

За минулу добу 8 серпня на фронті зафіксували 101 бойове зіткнення. Найактивніше росіяни атакували на Лиманському й Покровському напрямках.

Нагадаємо, російські загарбники у пʼятницю, 9 серпня, чотири рази обстріляла населені пункти Харківської області, в результаті ворожої агресії поранення отримали мирні жителі. Про це повідомив очільник Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна веде дипломатичні перемовини з США щодо можливості застосування балістичних ракет ATACMS для атак на військові аеродроми в росії. Про це повідомило видання The Washington Post.

Головне