Окупанти чотири рази обстріляла населені пункти Харківщини, є постраждалі

Окупанти чотири рази обстріляла населені пункти Харківщини, є постраждалі

Російські загарбники у пʼятницю, 9 серпня, чотири рази обстріляла населені пункти Харківської області, в результаті ворожої агресії поранення отримали мирні жителі. Про це повідомив очільник Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Відомо, що в селі Слобожанське Харківського району внаслідок російського обстрілу поранення отримав 46-річний чоловік.

В населеному пункті Золочів Богодухівського району внаслідок ворожої атаки пошкоджені приватні і багатоквартирні будинки, а також газові мережі.

У місті Куп’янськ російські військові завдали поранень 44-річному чоловіку.

У селищі Борова Ізюмського району внаслідок обстрілу зруйнований один приватний будинок, пошкоджені три приватні будинки та один двоповерховий багатоквартирний будинок.

Синєгубов розповів, що минулої доби у Куп'янську внаслідок обстрілу горів двоповерховий магазин. Внаслідок другого обстрілу з РСЗВ горів будинок. Постраждали 57-річна жінка, 45-річний та 44-річний чоловік. 

У селищі Куп'янськ-Вузловий Куп'янського району минулої доби внаслідок російського обстрілу горів дах приватного будинку.

У селі Піски-Радківські Ізюмського району 8 серпня через російський обстріл горіла хвойна підстилка на площі 2 га.

Нагадаємо, що впродовж дня російські загарбники здійснили понад 30 атак по Нікопольському району Дніпропетровської області, в результаті загинув чоловік, ще один отримав поранення. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, чотири мирних жителя загинули і ще один отримав поранення внаслідок російських обстрілів на Донеччині.

Головне