Окупанти атакували з артилерії Часів Яр, є жертва та пораненні

Окупанти атакували з артилерії Часів Яр, є жертва та пораненні

Російські окупаційні війська обстріляли з артилерії Часів Яр, що на Донеччині, в результаті одна людина загинула, ще троє - зазнали поранень. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

"26 вересня ЗС рф, ймовірно, зі ствольної артилерії обстріляли Часів Яр. Під прицілом загарбників опинився квартал з житловою забудовою", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок атаки по приватному сектору за місцем мешкання дістав тілесні ушкодження, несумісні з життям, чоловік 48 років.

Також постраждали троє осіб – 33-річна жінка і двоє чоловіків 26 й 65 років. У них діагностовані мінно-вибухові травми і осколкові поранення, а також акубаротравму. Потерпілих госпіталізували до медичного закладу, де вони знаходяться під наглядом лікарів.

Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф. 

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, що бійці 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців заявили, що продовжують утримувати оборону Вугледара в Донецькій області.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на Сумщині, 26 вересня, російські війська обстріляли залізничну станцію в місті Хутір-Михайлівський, використовуючи FPV-дрони. Троє працівників отримали поранення.

Головне