Окупанти атакували цивільне авто на Харківщині: є поранені

Окупанти атакували цивільне авто на Харківщині: є поранені

На Харківщині внаслідок атаки російського дрону на цивільний автомобіль у селищі Козача Лопань на Харківщині постраждали троє людей.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура. 

За даними слідства, 9 жовтня близько 10:25 у селищі Козача Лопань було скинуто боєприпас з дрону на цивільний автомобіль. Жінка 76 років отримала поранення і була доставлена до лікарні, тоді як двоє чоловіків віком 54 роки зазнали контузій та шоку, але від госпіталізації відмовились.

Дергачівська окружна прокуратура Харківської області розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Прокурори та слідчі поліції вживають всіх необхідних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Нагадаємо, російські війська за добу завдали 377 ударів по Запорізькій області. Внаслідок атаки FPV-дроном на автівку пенсіонерів у Приморському загинув чоловік, а жінку поранено.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські загарбники здійснили черговий напад на Полтавську область, випустивши три балістичні ракети по цивільній інфраструктурі регіону.

Головне