Окупанти атакували Одещину балістичною ракетою, ймовірно, "Іскандер-М"

Окупанти атакували Одещину балістичною ракетою, ймовірно,

Російська армія атакувала Одеську область балістичною ракетою, ймовірно, "Іскандер-М" з території тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляє повітряне командування "Південь".

Як повідомили Сили оборони Півдня, внаслідок цього виникло загоряння сухої трави на відкритій місцевості. Під ворожим прицілом знов рекреаційна та прибережна зони.

"Це підступно та дуже небезпечно в той час, коли багато людей відпочивають біля моря".

В операційній зоні Сил оборони Півдня було зафіксовано проліт 290 розвідувальних БпЛА.

“Продовжуючи терор мирного населення прифронтових територій Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей, ворог минулої доби застосував 148 FPV-дронів, 5 ударних БпЛА типу “Ланцет”, скинув з БпЛА  різних модифікацій 286 осколкових боєприпасів”, — зазначили військові.

Нагадаємо, російське окупаційне військо ввечері 11 липня здійснило обстріл Чорнобаївки на Херсонщині. Ворог цілив по житловому сектору, важких травмувань в результаті чергового акту агресії рф зазнала неповнолітня дівчина.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на фронті відбулося 109 бойових зіткнень. Найбільше ворог атакує на Покровському напрямку, там за день Сили оборони відбили вже 17 атак. Про це повідомили у зведенні Генштабу.

 

 

Головне