Окупанти атакували Нікопольщину та Синельниківщину: є поранений

Окупанти атакували Нікопольщину та Синельниківщину: є поранений

Російське окупаційне військо обстріляло Нікопольщину, Марганецьку та Покровську громади, а також Синельниківщину. Внаслідок атаки пошкоджено будинки, інфраструктуру та техніку, є один поранений.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Ввечері та вночі 9 жовтня окупанти обстрілював Нікопольщину з важкої артилерії та систем залпового вогню “Град”. Пошкоджено три приватні будинки, газопровід і лінію електропередач. Жертв та постраждалих немає. 

Вранці 10 жовтня агресор атакував Синельниківщину, влучивши по території агрофірми. Пожежа знищила склад, пошкоджено вантажівки, легковий автомобіль та господарську техніку. 45-річний чоловік отримав поранення і був госпіталізований.

Нагадаємо, впродовж останньої доби російські війська здійснили 459 ударів по 13 населених пунктах Запорізької області, пошкоджено житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Як писали “Ми-Україна” раніше, за підсумками бойової доби 9 жовтня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще понад 1000 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили один танк, майже півтора десятка броньованих бойових машини, 41 артсистему та три засоби ППО.

Головне