Окупанти атакували Нікопольщину дронами та важкою артилерією: які наслідки атаки

Окупанти атакували Нікопольщину дронами та важкою артилерією: які наслідки атаки

Армія країни-агресорки росії атакувала дронами-камікадзе та важкою артилерією Нікопольський район Дніпропетровської області. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Відомо, що протягом дня ворог з десяток разів завдавав ударів по Нікопольщині, Червоногригорівській та Мирівській громадах.

"Протягом дня агресор з десяток разів цілив по Нікопольщині – райцентру, Червоногригорівській та Мирівській громадах. Бив дронами-камікадзе, застосував і важку артилерію. Пошкоджені приватний будинок та господарська споруда. А ще – інфраструктура. Загиблих і постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Також у Кривому Розі комунальники  цілий день ліквідували наслідки ворожої атаки. Власникам понівеченого житла видавали будматеріали для тимчасового ремонту.

"Більшість мешканців побитої багатоповерхівки вже змогла потрапити додому. Окрім тих, хто проживав у найбільш пошкодженому під’їзді. Там проведуть експертизу. Визначать, чи можна буде його відновити", - наголосив Лисак.

Нагадаємо, що в Одесі зросла кількість жертв внаслідок атаки на припортову інфраструктуру ввечері 9 жовтня.

Як писав "Ми-Україна" раніше, дрони Сили оборони у ніч на 10 жовтня, атакували російський військовий аеродром "Ханська" в Адигеї.

Головне