Окупанти атакували Миколаївщину дронами та артилерією

Окупанти атакували Миколаївщину дронами та артилерією

Окупанти обстріляли Миколаївщину, застосувавши безпілотники та артилерію. Внаслідок атак є пошкодження цивільних об'єктів.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

“У ніч на 27 серпня на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони велась бойова робота. Деталі - згодом”, - йдеться у повідомленні.

26 серпня, у Миколаївському районі ворог двічі атакував дронами та завдав артилерійських ударів по Куцурубській громаді, зокрема по селу Дмитрівка, де було пошкоджено два будинки, господарчі споруди та автомобіль. Після одного з обстрілів виникла пожежа сухої трави, яку оперативно ліквідували пожежники. Постраждалих немає.

Увечері 26 серпня, під ворожими обстрілами опинилася акваторія Очаківської громади, без жертв.

Наслідком масованих обстрілів у Миколаївському та Первомайському районах стали кілька пожеж на відкритих територіях. В результаті поранення отримали троє людей, один з яких, 38-річний чоловік, перебуває в лікарні.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російська федерація у ніч проти 27 серпня знову завдала удару по Україні, зокрема на Хмельниччині було чути вибухи. Протиповітряна оборона збила вісім ворожих об'єктів.

Головне