Окупанти атакували Херсонщину: наслідки обстрілів

Окупанти атакували Херсонщину: наслідки обстрілів

Протягом минулої доби російські війська завдали численних ударів по населених пунктах Бериславського та Херсонського районів, використовуючи авіацію, артилерію, міномети та безпілотники.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Унаслідок обстрілів, що вражали Херсон, Садове, Станіслав, Білозерку, Широку Балку, Дніпровське, Придніпровське, Кізомис, Антонівку, Осокорівку, Дудчани та Гаврилівку, пошкоджено багатоквартирний та 10 приватних будинків, автозаправну станцію, п’ять автомобілів і газопровід.

Удар FPV-дронам по багатоквартирному будинку в Гаврилівці призвів до повного знищення кількох квартир. Артилерійські удари пошкодили приватні будинки, автомобіль і газопровід у Білозерці та Дудчанах.

Ввечері росіяни атакували дроном приватний будинок у Широкій Балці, де постраждала 56-річна жінка отримала вибухові, черепно-мозкові травми,  контузію та уламкове пораенення ноги. Дроновий удар по АЗС у Білозерці також пошкодив автомобіль.

Безпілотники завдали ударів по Дніпровському району Херсона, пошкодивши приватний будинок, два цивільні автомобілі та транспортний засіб фармацевтичної компанії. Постраждали четверо людей, які отримали вибухові та черепно-мозкові травми. Атака дронів також призвела до пожежі сухостою в парку.

Артилерійські обстріли по Корабельному району міста пошкодили шість приватних будинків. На місцях атак працюють відповідні служби.

За добу поліція отримала 322 заяви про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 12 кримінальних проваджень за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Як писали “Ми-Україна” раніше, протягом доби російські війська завдали 252 удари по 13 населених пунктах Запорізької області.

Головне