Окупанти атакували Глушківку на Харківщині авіабомбою - є поранені

Окупанти атакували Глушківку на Харківщині авіабомбою - є поранені

Окупанти атакували Глушківку на Харківщині авіабомбою, є поранені. 

За інформацією голови ОВА Олега Синєгубова, поранення отримала 72-річна жінка. А от поліція Харківської області надала оновлені дані - згідно з ними поранення отримали жінки 58, 60 та 76 років.

Також внаслідок удару були зруйновані та пошкоджені будинки. Поліцейські додали, що в пошкоджених будинках стався витік газу.

Нагадаємо, у Херсоні, як і в інших прифронтових населених пунктах, відчувається нестача місцевих енергетиків. Як вдається здійснювати відновлення пошкодженої інфраструктури в таких містах та селах розповів голова Державної інспекції енергетичного нагляду України Руслан Слободян. 

"В цілому кадри є, існують певні складнощі як раз на прифронтових територіях, у тому самому Херсоні. Місцевих енергетиків їм іноді не вистачає, багато з них стали до лав Збройних сил України. Там, де потрібна термінова допомога енергетики з інших регіонів таку допомогу надають. Херсонській та Миколаївській областям активно допомагають, і раніше допомагали і продовжують надавати допомогу фахівці з Закарпаття, Поділля та інших регіонів", - зазначив він.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська атакували Вовчанськ в Харківській області, призводячи до загибелі одного особи та поранення іншої. У результаті обстрілу також виникла пожежа автомобіля.

Про це заявив голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

 

Головне