Окупанти атакували FPV-дронами залізничний вокзал на Сумщині: є поранені

Окупанти атакували FPV-дронами залізничний вокзал на Сумщині: є поранені

На Сумщині, 26 вересня, російські війська обстріляли залізничну станцію в місті Хутір-Михайлівський, використовуючи FPV-дрони. Троє працівників отримали поранення.

Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура. 

Близько 13:00, окупанти здійснили черговий обстріл, цього разу ціллю став залізничний вокзал у місті Хутір-Михайлівський (Дружба) на Сумщині. Для атаки ворог використав FPV-дрони. Внаслідок обстрілу троє працівників залізничної станції отримали поранення. 

За процесуального керівництва Шосткинської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). 

На місці працюють прокурори та слідчі, які документують наслідки обстрілу. Досудове розслідування ведуть слідчі Шосткинського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області. Прокурори продовжують збирати докази щодо порушень міжнародного гуманітарного права. 

Нагадаємо, вранці біля центру Сум виявили неактивну російську авіабомбу ФАБ-500, яка не здетонувала при падінні.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські загарбники у четвер, 26 вересня, з 10.00 до 11.00 здійснили три пуски “Кинджалів” в напрямку Старокостянтинова Хмельницької області.

Головне