Окупанти активізувалися на Покровському напрямку, ЗСУ дають відсіч, - Генштаб

Окупанти активізувалися на Покровському напрямку, ЗСУ дають відсіч, - Генштаб

Російські війська станом на 25 травня, продовжують наступальні дії на декількох напрямках, найбільша активність спостерігається на Покровському. Сили оборони України мужньо стримують натиск окупантів та завдають їм втрат.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. 

На Харківському напрямку ворог атакує з використанням керованих авіаційних бомб. Кількість боєзіткнень тут зросла до восьми. Тривають бої біля Вовчанська та Липців.

На Куп’янському напрямку з початку доби відбулося шість бойових зіткнень. Два з них тривають поблизу Петропавлівки та Стельмахівки.

На Краматорському напрямку окупанти намагаються проводити штурмові дії за підтримки авіації та активно застосовують некеровані авіаційні ракети. Силам оборони України вдалося відбити дві ворожі атаки, однак одне боєзіткнення триває в районі Кліщіївки.

На Покровському напрямку противник сьогодні особливо активний. Інтенсивність ворожих атак тут збільшилась більш ніж втричі. Станом на 13:30 15 травня, зафіксовано 14 боєзіткнень. Шість з них ще тривають поблизу Калинового, Яснобродівки та Сокола. В районі Галицинівки окупанти застосували чотири КАБи.

На Оріхівському напрямку зафіксовано дві ворожі атаки. Загарбники безуспішно намагалися прорвати оборону наших військ біля Роботиного та Новоандріївки. Одне боєзіткнення ще триває.

Як написали в Генштабі, на інших напрямках обстановка суттєвих змін не зазнала. Українські воїни стійко тримають оборону, завдають втрат ворогу та змушують його відступати

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, російські окупаційні війська обстріляли із РСЗВ "Смерч" селище Борова Ізюмського району, що на Харківщині.

Головне