Окупанти 15 разів обстріляли Херсонщину: є поранені

Окупанти 15 разів обстріляли Херсонщину: є поранені

Російське окупаційне військо упродовж минулої доби півтора десятка разів відкривало вогонь по мирних містах та селах Херсонщини, випустивши по них 46 снарядів. В результаті агресії ворога є поранені. 

Як розповів очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, армія рф гатила по області з танків, ствольної та реактивної артилерії, мінометів, а також застосовувала дрони. Противник традиційно цілив по житловій забудові.

Поранень зазнало двоє осіб. 

Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко уточнив, що по самому Херсону та міській територіальній громаді вогонь відкривався шість разів, випустивши понад два десятка снарядів.

"Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці та Придніпровському. Внаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу у Херсонській міській територіальній громаді поранених немає", - розповів він.

Нагадаємо, в цілому упродовж минулої бойової доби, 16 лютого, армія рф здійснила вісім ракетних та понад півсотні авіаударів. Противник 137 разів відкривав вогонь з РСЗВ по мирних містах та селах країни, а також по позиціях ЗСУ та Сил оборони. Є руйнування, загиблі та поранені. Сукупні втрати ворога у війні проти України за вчора збільшились ще на понад 1000 бійців. Сили оборони України також знищили 11 танків, більш як півтора десятка бойових броньованих машин, 28 артилерійських систем та п'ять одиниць спецтехніки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що українські війська виходять з Авдіївки Донецької області, аби уникнути оточення.

Головне