Одна жертва та шість постраждалих, зокрема немовля: на місці удару у Дніпрі розбирають завали

Одна жертва та шість постраждалих, зокрема немовля: на місці удару у Дніпрі розбирають завали

Одна людина загинула та п'ятеро постраждали внаслідок ракетного удару російських окупантів по Дніпру. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

За його даними, станом на 19:45 було відомо про одного загиблого та пʼятьох поранених. Однак голова МВС вважає, що кількість жертв ще може зрости - нині рятувальники вже проводять розбір завалів.

"Дніпро. Черговий російський удар по багатоповерхівці. Вкотре постраждало мирне населення. Станом на 19:45 відомо про одного загиблого та пʼятьох поранених. На жаль, жертв може бути більше. 

Рятувальники розбирають завали. У квартирах заблоковані люди. Одного чоловіка надзвичайники врятували з автомобіля - потерпілого засипало частинами понівеченого будинку", - заявив Клименко.

Водночас голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак заявив, що кількість постраждалих складає шість осіб, серед них - семимісячне немовля.

"Маємо загиблого у Дніпрі.  Ще 6 постраждалих. Серед них 7-місячне немовля. У дівчини отруєння продуктами горіння", - заявив Лисак.

Також він повідомив, що троє постраждалих перебувають у важкому стані - це жінки 27 та 30 років, а також 29-річний чоловік. 

"У багатоповерхівці понівечені чотири поверхи. Там у квартирах ймовірно заблоковані люди. Як і у автівках навколо місця ракетної атаки", - зазначив голова ОВА і додав, що у одному з під'їздів пошкодженого будинку сталося займання.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент України Володимир Зеленський відреагував на знищення російськими окупантами багатоповерхового житлового будинку під час ракетного удару по Дніпру.

Головне