Одна з ТЕС припинила виробництво електроенергії через обстріл

Одна з ТЕС припинила виробництво електроенергії через обстріл

Після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію наслідків та відновлення роботи обладнання. У ніч проти 13 лютого внаслідок російського обстрілу одна з ТЕС в Україні припинила виробляти електроенергію. Про це повідомляє ДТЕК.

За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих. Внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Станція припинила виробництво електроенергії.

"Внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Станція припинила виробництво електроенергії. Після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію наслідків та відновлення роботи обладнання", – йдеться у заяві.

Нагадаємо, у ніч проти 13 лютого російські війська атакували Україну 23 ударними дронами типу Shahed-136/131. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Харкові через витік палива внаслідок атаки росіян по нафтобазі забруднено понад 10 тисяч квадратних метрів землі. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції в Харківській області Сергій Болвінов у коментарі виданню "Ґвара Медіа".

Головне