Український воїн самотужки відбив штурм 10 окупантів: опубліковано відео

Український воїн самотужки відбив штурм 10 окупантів: опубліковано відео

Один український військовослужбовець 8-й окремого гірсько-штурмового батальйону 10 ОГШБр "Едельвейс" відбив атаку 10 російських окупантів.

Відео піхотинського бою оприлюднив 8-й окремий гірсько-штурмовий батальйон10-ї ОГШБр Збройних сил України у Telegram-каналі. Як зазначається, бій стався ще в грудні 2023 року.

У батальйоні розповіли, що на відео один воїн утримував позицію, відбиваючи атаку десятьох загарбників. Захисник професійно відганяв нашестя ворогів гранатами і автоматом.

Команди російського офіцера через радіостанцію вдалося перехопити. Він наказував своїм солдатам оточити окоп з українським бійцем з кількох сторін, закидати його гранатами та сховатися там від українських дронів з вибухівкою. Під час бою командир бився в істериці, і намагався вказувати штурмовикам, що саме робити. Він не міг осягнути, як десятеро росіян не можуть відбити позицію з одним бійцем.

"Звісно, адже загарбники не уявляють, на що здатні українці, захищаючи свою землю. Той бій закінчився мертвими і скаліченими орками, яких методично нищила арта і дрони. Наш же боєць залишився живий-здоровий. Він змусив те, що лишилося від ворога, тікати, відстоявши позицію і дочекавшись підкріплення", - розповіли в батальйоні.

Хочете ще більше вибухових відео - донатьте на дрони для ГУР:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Карта: 5375 4112 1361 1622

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Україна бореться за демократію всього світу та правила, які народилися з попелу Другої світової, заявив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо під час виступу у Гостомелі з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення рф.

Головне