Одещина цієї ночі пережила чергову атаку дронами: є влучання

Одещина цієї ночі пережила чергову атаку дронами: є влучання

Російське окупаційне військо у вівторок, 10 жовтня, вночі знову атакувало Одеську область дронами-камікадзе. Наліт дронів на регіон тривав три години, є "приліт", поінформували в місцевій ОВА. 

Цієї ночі у небі на Одещиною силами та засобами української протиповітряної оборони було ліквідовано 23 БпЛА типу Shahed.

"Є влучання по логістичній інфраструктурі. Постраждалих, на щастя, немає", - додав очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Як відомо, у ніч проти 10 жовтня ворог скерував по українському півдню 36 одиниць Shahed-131/136. Повітряні цілі противник запускав з тимчасово окупованого Криму, а саме з мису Чауда. 27 ворожих дронів наші захисники неба ліквідували. 

Нагадаємо, армія рф за вересень 2023 року запустила рекордну кількість ударних дронів по Україні. Йдеться про понад 500 безпілотників.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни б'ють іранськими дронами типу Shahed по всій території України. Наша ППО більшість збиває. Але Кремль хоче ще поглибити свою співпрацю з Тегераном, зокрема щоб продовжувати ракетний терор України, переконані військові експерти. В Інституті вивчення війни (ISW) вважають, що Іран нібито готує до передачі російській федерації балістичні ракети Fateh-110 та Zolfagar.

 

 

Головне