Одещина: кількість постраждалих внаслідок російської атаки зросла до семи

Одещина: кількість постраждалих внаслідок російської атаки зросла до семи

На Одещині зросла кількість травмованих внаслідок ворожої масованої ракетної атаки. Якщо вранці було відомо про чотирьох поранених, зараз їх вже сім, повідомив керівник місцевої ОВА Олег Кіпер.

За оновленими даними, серед нових постраждалих:

  • 60-річна жінка - госпіталізована в стані середньої тяжкості,
  • 10-річна дівчинка - отримала забої та садна
  • 8-річний хлопчик також зазнав забоїв та саден

Атака призвела до пошкодження приватних будинків та великої кількості автомобільного транспорту внаслідок падіння уламків ракет. В Одеському районі спостерігаються перебої з електропостачанням.

О 12:43 в Одесі та області було оголошено нову повітряну тривогу. О 13:12 в ОВА нагадали одеситам та гостям області про необхідність залишатися в укриттях через загрозу ракетних ударів.

Нагадаємо, на Київщині внаслідок російської масованої атаки постраждали троє людей, серед яких п'ятимісячна дитина. За даними Нацполіції, руйнувань зазнали 22 житлових будинки та дві автівки, вщент зруйновано один дім.

Як писав "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський повідомив, що агресор випустив понад сотню ракет різних типів та близько 100 дронів "шахед" вночі та вранці 26 серпня. Атаки були спрямовані на критичну та цивільну інфраструктуру в більшості регіонів країни. 

Головне